lördag, december 10, 2005

Towels

Kristoffer har ju varit ambitiös med sin önskelista. Själv har jag inte kommit på så mycket att önska mig, men kaktusgarn vore ju bra att få lite. Ny klocka har jag redan fått efter att jag klantigt nog tappade min på stranden i Brasilien. Sedan såg jag en sak som jag inte vet om det går att hitta i Sverige, Unity Pegs snygga handdukar. Inte för att jag behöver handdukar, men de är så fina. Jag har sett några av dem förut på Designtorget tror jag, annars bara på bild i tidningar. Mina favoriter är nog "sink" "crockery" och "still life with aloe vera" och så de båda dukarna, kanske cykeln mest. Något jag absolut inte behöver och som dessutom tar mer plats än onödiga handdukar är onödiga muminmuggar, såg på Åhlens att det fanns en särskild julvariant också, annars är den rosa finast tycker jag. Detta är väl inte riktigt en julklappsönskelista, förutom garnet då, utan bara lite fina saker som jag ville visa. Och som jag skulle bli glad om jag fick om någon inte visste vad de skulle köpa i födelsedagspresent någon gång eller något sådant och kände att de ändå måste köpa något. Annars blir jag ju som bekant precis lika glad för en liten trädocka från loppis för några kronor. Om någon nu skulle råka springa på det.

1 Comments:

Blogger Kia said...

Vad snygg din blogg blivit da! Haha, inte bara jag som ar sa 'blog-fafang'.
Kollade pa dina lankar ocksa. Vet inte om jag haller med om att handdukarna var fina... lite for mycket 'jag ar en cool designer som gjort dom', men muminmuggarna haller jag med om att ar valdigt sota.
Nar jag kommer hem till Sverige ska jag shoppa massa prylar jag med. Kan ju inte gora det nu, nar man bor en halv varld bort.

9:30 fm  

Skicka en kommentar

<< Home